Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes vychádza očakávaná historicko-fantazijná rubačka For Honor od francúzskeho Ubisoftu. Nová značka v sebe skrýva veľký potenciál, no či ho tvorcovia dokážu využiť zatiaľ nevieme. To však nie je v tomto momente podstatné, dôležité je, že sa konečne môžeme do hry pustiť. A tá najdôležitejšia správa je, že jeden šťastlivec spomedzi vás môže získať PC verziu For Honor úplne zadarmo.

V spolupráci s internetovým obchodom Kinguin sme si pre vás pripravili súťaž o digitálnu PC verziu (Uplay) titulu For Honor. Pokiaľ chcete najskôr zistiť dôležité informácie o tomto titule, určite zamierte na tento odkaz.

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné na našom Facebooku dať zdieľať status so súťažou, a taktiež dať na súťažný status like. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 14. februára 2017 do 16. februára, 12:00 hod.. Výhercu zverejníme v rovnaký deň, vo večerných hodinách.

Za poskytnutie titulu For Honor do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Na základe náhodného vyžrebovania cez server random.org sa výhercom súťaže stal Samuel Slamený. Srdečne gratulujeme!

Komentuj!