Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci posledný diel Call of Duty s podtitulom Infinite Warfare patril k tomu lepšiemu, čo táto séria ponúka (aspoň čo sa príbehovej kampane týka), predaje vôbec neboli tak dobré, ako Activision očakával. Tento herný gigant to ostatne priznal vo svojej finančnej správe, ktorá bola uverejnená iba pred pár dňami.

I napriek tejto nespokojnosti s predajmi nový diel Call of Duty tento rok bude, avšak Activision v správe uvádza, že sa má séria vrátiť ku svojim koreňom. Vyšlo to u Resident Evil VII: Biohazard, tak prečo to neskúsiť aj pri Call of Duty…

Už nejakú dobu sa špekuluje, že by sa nový diel CoD mohol pozrieť do Vietnamu, avšak ak máme brať návrat ku koreňom doslovne, potom by malo ísť o druhú svetovú vojnu, pretože v tomto období séria začala svoj život. Nie je žiadnym tajomstvom, že na tohtoročnom pokračovaní pracuje štúdio Sledgehammer Games, ktoré prinieslo Call of Duty: Advanced Warfare a spolupracovali s Infinity Ward aj na Call of Duty: Modern Warfare 3, takže nejde o žiadnych zelenáčov. Nový diel by mal priniesť okrem návratu ku koreňom aj tradičnú akčnú hrateľnosť, no pod týmto pojmom si skutočne možno predstaviť čokoľvek.

Call of Duty 2

Tak či onak, Call of Duty by okrem návratu ku koreňom dozaista prospela aj menšia pauza, autori by aspoň mali viac času na vymyslenie niečoho nového. Kam sa v tohotoročnom spracovaní Call of Duty pozrieme je zatiaľ otázne, no dozvieme sa to behom jari, kedy má dôjsť k odhaleniu tohto titulu. Nevieme ako vy, no my by sme tú druhú svetovú vojnu brali všetkými desiatimi. Najmä, ak by sa hra podobala na Call of Duty 2, ktorý ja osobne dodnes považujem za vrchol tejto série. Moderných a sci-fi konfliktov už bolo dosť, no nie? Dajte nám vedieť do diskusie, v akom období by ste si nový diel Call of Duty priali vy, respektíve ktorý diel je váš najobľúbenejší.

Komentuj!