Register

A password will be e-mailed to you.

Aj vám už chýbala séria FlatOut? Tretí diel jej síce neurobil dobré meno, ale každý by mal dostať druhú šancu. A my už vieme, kedy sa tieto arkádové preteky vrátia na naše herné zariadenia.

Prvý FlatOut od Bugbear Entertainment vyšiel ešte v roku 2004 a táto zábavná arkádová záležitosť uchvátila hráčov na celom svete. Dočkali sme sa aj viacerých pokračovaní, ktoré si väčšinou dokázali držať kvalitný štandard. No posledný prírastok nazvaný FlatOut 3: Chaos & Destruction od Team6 Game Studios úplne prepadol, ako u hráčov, tak aj kritikov.

Na ďalšom dieli, ktorý ponesie poradové číslo 4 sa bude podieľať zase nové štúdio. Tým je Kylotonn Racing Games a celý názov nového dielu znie FlatOut 4: Total Insanity. V novom FlatOute by sme sa mali opäť dočkať plnej deštrukcie prostredia a vozidiel. Hra by mala podľa dostupných informácií ponúknuť 20 herných pretekov, 27 vozidiel, 4 arény, 42 výziev a 10 herných režimov, pričom obsahovať by mala aj režim Stunts a multiplayer pre 8 hráčov. No a nakoniec to podstatné. Hry sa dočkáme už v marci 2017 a zahrať by sme ju mali na Xbox One a Playstation 4.

Komentuj!