Register

A password will be e-mailed to you.

Dlho očakávaný nasledovník kultového Planescape: Torment vychádza už koncom tohto mesiaca. S blížiacim sa dátumom vydania naberá na obrátkach aj reklamná kampaň, ktorá na tento očakávaný titul láka.

Práve dnes sme sa dočkali nového, príbehového traileru, ktorý by žiaden správny fanúšik RPG nemal minúť. Trailer poodhaľuje viac z príbehového pozadia Torment: Tides of Numenera a nám nezostáva nič iné ako skonštatovať, že sa nový trailer mimoriadne vydaril. Nechýba mu výborná atmosféra, tajomno, a to všetko pekne s českými titulkami, ktoré pripravil Playman, lokálny distribútor tohto titulu.

Je zrejmé, že nadviazať na úspech a kvality Planescape: Torment nebude vôbec jednoduchá úloha, no vývojári zo štúdia inXile Entertainment, na čele s Brianom Fargom majú dostatok skúseností, takže nás snáď nesklamú. Kvality hier ako Wasteland 2, The Bard’s Tale a hodnotenie 9/10 pre Early Access verziu na Steame sú predzvesťou toho, že sa na nás 28. februára prirúti vynikajúci titul. Či to tak však naozaj bude si povieme až v recenzii, zatiaľ si pozrite spomínaný príbehový trailer.

Komentuj!