Register

A password will be e-mailed to you.

Hearthstone je populárna online zberateľská kartová hra od Blizzardu. Jej téma je zasadená do univerza World of Warcraft. Avšak kolekciu kariet nemožno zanedbávať a ako to pri podobných typoch hier býva, datadisky a rozšírenia sú veľmi vitálnou súčasťou života takejto záležitosti. 

Posledné rozšírenie nás zaviedlo do mestečka Gadgetzan, vedeného troma gangami. Viac sa dozviete v našom článku napríklad TU.  Samozrejme je nemysliteľné predpokladať, že toto je posledným slovom Blizzardu. Najnovšie informácie naznačujú, že kolekcia kariet sa opäť nafúkne o nové kúsky. Dabérska herečka Lani Minella stojí za únikom informácií, ktoré nám dávajú na známosť miesto zasadenia novej expanzie. Tá sa bude odohrávať v kráteri menom Un´Goro. WoW maniaci už vedia, že táto oblasť sa nachádza v Azerothe a je ekvivalentom Zeme stratených. Minellino resumé obsahuje projekt s názvom Hearthstone: Lost Secrets of Un´Goro. A v prípade ak nejde o kanadský žartík, uvidíme novú expanziu nabitú jaštermi, pterodaktylmi, hydrami či rôznymi ďalšími “saurami”. Minella v minulosti pracovala na viacerých projektoch spojených s Hearthstone. Mohli sme ju počuť aj vo Whispers of the Old Gods. Ďalším faktom je existencia ungoro.com domény, aj keď je zatiaľ prázdna.

ungoro crater

WoW Wiki popisuje oblasť ako nie veľmi priateľskú. Vôbec to teda nebude miesto pre nepripravených návštevníkov.  V každom prípade trieda Huntera už nutne dlhšiu dobu potrebuje buff a ukázniť ostatné aggra a hlavne šamanov flood naprieč celým ladderom.  Nuž, ale kým sa dozvieme viac oficiálneho spravodajstva od Blizzardu, dočkáme sa na konci mesiaca aspoň rebalancu. Začiatkom februára, sa tvorcovia majú pozrieť na zúbok pirátom a Patches the Pirate či Small Time Buccaneer  alebo aj obe tieto karty možno prejdú zmenami. Uvidíme, či to prinesie efekt.

wow raptor

Komentuj!