Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft sa o Rainbow Six Siege stará aj rok po vydaní. Už teraz je naplánovaný Season Pass pre druhý rok hry a nalákať naň chce zrejme i víkendom zadarmo. Ak vás teda táto taktická akcia aspoň trochu zaujíma, budete mať možnosť si ju vyskúšať bezplatne.

Hru bude možné hrať bezplatne od štvrtka 2. februára až do nedele 5. februára. Táto akcia sa vzťahuje na všetky platformy, takže spokojní budú hráči na PC, PS4, aj na Xboxe One. Jediný rozdiel medzi platformami bude v tom, kedy sa im otvoria a uzavrú brány. Majitelia Xboxu sa k hre dostanú o 10 hodín skôr, ale celkovo sa nejedná o nič výrazné. Hráči na PC si budú môcť vyskúšať hru cez Steam a Uplay, no konzolisti sa musia pripraviť na to, že Rainbox Six Siege ako multiplayerová hra, vyžaduje platené členstvo pre online služby, inak si zahráte akurát sami proti botom.

rainbow_six_siegeNa otázku, či sa oplatí do hry naskočiť aj s takým odstupom, je jednoduchá odpoveď. Sám som to od Vianoc skúsil a po prvotných chvíľach pádov a prešľapov sa vám otvorí veľmi návyková zábava. Ubisoft na hru po pokazenom launchi nezanevrel, postupne pridáva do hry nový obsah a plánovaný Season Pass pre druhú sezónu je toho dôkazom. Už 7. februára príde prvé veľké rozšírenie v druhom roku hry, nazvané Operation Velvet Shell. Siege sa hráva aj na profesionálnych turnajoch, dokonca má vlastnú ESL Pro League.

Komentuj!