Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci titul L.A. Noire predajmi nezabodoval až tak, ako by si mnohí priali, nepochybne išlo o jedinečný zážitok. Vráti sa detektív Cole Phelps aj na PS4, Xbox One a Nintendo Switch ?

V roku 2011 nám Team Bondi prinieslo skvelú hru s návom L.A. Noire. Táto noirová detektívka s výbornou hrateľnosťou u mnohých zabodovala, ale s jej predajmi to bolo už horšie. Zaisťovanie stôp, hľadanie dôkazov, pešie či automobilové naháňačky, sem-tam nejaká tá prestrelka a bitka, aj toto všetko obsahoval tento titul. Taktiež sme sa dočkali aj perfektne zvládnutého Motion Capture, kde sme mali podľa mimiky tváre či gestikulácie usvedčiť podozrivého, a zistiť či je vinný alebo nie.

Nedávno sa však na internete objavili náznaky toho, že v lete by sme sa mohli dočkať tejto detektívnej akcie aj na herné konzoly PS4, Xbox One či Nintendo Switch. Nič však nie je oficiálne potvrdené a samotný Rockstar sa k téme odmietol vyjadriť, takže všetko ostáva vo hviezdach. Páčil by sa vám remaster tejto nedocenenej detektívky ? Dajte nám vedieť…

Komentuj!