Register

A password will be e-mailed to you.

O hre Conan Exiles sme nepísali už dlhšiu dobu, no keďže hra vstúpila do Early Access, je načase to zmeniť. Vďaka tomu, že sa hra konečne dostala medzi hráčov a redaktorov herných magazínov si môžeme pozrieť prvé videá, prečítať nové informácie, no taktiež sa prišlo na to, že Conan Exiles je v súčasnosti najvernejším simulátorom mužského prirodzenia.

V prvom rade vás musíme upozorniť, že nasledovné zábery nie sú vhodné pre divákov mladších ako 18 rokov, takže ak ste doposiaľ nedovŕšili tento vek, mali by tento článok radšej zavrieť. Teraz však k veci…

Na spomínané zistenie upozornil Chris Livingston, redaktor PC Gameru, ktorý zverejnil aj niekoľko dôkazov na svojom Twitter účte.

Samozrejme to nie je všetko, tu je dôkaz číslo dva:

Stále nemáte dosť? V poriadku, tu je číslo tri:

Hoci nájdete na Twitter účte Livingstona ešte zopár takýchto ukážok, my pre istotu pripojíme iba poslednú, ak budete chcieť vidieť viac, musíte zamieriť na tento odkaz. Taktiež je vysoko pravdepodobné, že časom budú pribúdať ďalšie, no ako sa hovorí, všetkého veľa škodí, čiže to už musíte odsledovať sami. Takže posledná ukážka:

Teraz však na vážnejšiu a hodnotnejšiu notu. V prvom rade môžeme upozorniť na to, že ak máte o prístup do Early Accessu záujem, pripravte si 29,99 €, práve toľko totiž hra stojí na Steame. Je tu aj možnosť zakúpiť si tzv. Barbarian Edition, ktorá vám pridá niekoľko bonusov, ako napríklad digitálny artbook, či bonusové predmety do Age of Conan, MMORPG, ktoré je vlastne predchodcom Conan Exiles. Táto edícia však stojí raz toľko a 59,99 € asi môžete investovať aj lepšie.

Vývojári z Funcomu sľubujú, že v ich novom open-world RPG čaká hráčov neľútostný svet plný nástrah, násilia, no chýbať nebude ani stavanie vlastných príbytkov či celých osád, inak sa totiž mocným vládcom nestanete. Zatiaľ si hru môžu užívať iba hráči na PC, no behom jari by sa hra mala objaviť aj na Xbox One prostredníctvom Xbox Game Preview programu, no skrátka neobídu ani hráči na PlayStation 4, verzia pre konzolu od SONY je taktiež v príprave.

arnold-schwarzenegger-conan-6

Hoci je hra zameraná na multiplayer a spoluprácu s ďalšími hráčmi, i hráči preferujúci singleplayové hry by si mali prísť na svoje. Arnolda Schwarzeneggera ako Barbara Conana síce v Conan Exiles nenájdeme, no i napriek tomu by mohlo ísť o zaujímavý počin, o čom svedčí aj nasledovný Early Access Launch Trailer.

Komentuj!