Register

A password will be e-mailed to you.

Titulu Nioh sme sa už dlhšiu dobu nevenovali, avšak hru sme poctivo sledovali a skúšali demoverzie, ktoré boli doposiaľ uvoľnené. Akčné RPG, ktoré obtiažnosťou pripomína Dark Souls sa totiž čoraz viac a viac javilo lepšie, takže blížiace sa vydanie nás nenecháva chladných. Ak ste hru doposiaľ míňali, určite si nájdite tento víkend čas, budete mať totiž poslednú šancu vyskúšať si “Dark Souls” z čias feudálneho Japonska na vlastnej koži.

Ako sme už naznačili, hra Nioh sa nezadržateľne blíži a po dlhom a komplikovanom vývoji sa jej konečne 8. februára dočkáme. A keď hovoríme dlhý vývoj, tak tým skutočne myslíme dlhý, nakoľko práce na hre začali už v roku 2004, avšak až v roku 2010 sa hre dostali jej terajší autori zo štúdia Team Ninja. Ako vidíte, cesta to bolo dlhá, kľukatá, avšak dúfame, že sa to nepodpíše na výslednom produkte. No to zistíme už onedlho…

Aby ste sa mohli presvedčiť, či je Nioh hrou pre vás, tento víkend budete mať poslednú šancu zahrať si tento titul skôr, než dorazí na pulty obchodov. Hra je exkluzívna pre PlayStation 4, takže asi viete kam treba zamieriť v prípade, že si chcete otestovať svoje schopnosti a nervy. Pre-load už je dostupný, pričom zajtra (t.j. 21.01.2017) presne na obed sa do hry budete môcť pustiť. Čas na hranie je obmedzený do nasledujúceho dňa (t.j. 22.01.2017), presnejšie do 23:59 hod. nášho času. Upozorňujeme vás už dopredu, Nioh rozhodne nie je prechádzkou ružovým sadom.

Komentuj!