Register

A password will be e-mailed to you.

Good Old Games, známejší pod názvom GOG, oznámili, že PC verzia hry Outlast 2 od vývojárskeho štúdia Red Barrels, ktorú budú ponúkať vo svojom digitálnom obchode, nebude obsahovať žiadnu ochranu proti kopírovaniu. GOG tak dodržuje svoju tradíciu ponúkať hry vo svojom obchode bez DRM ochrany. Pokiaľ si ale hru kúpite napríklad na Steame, hra naopak bude obsahovať určitý typ ochrany.

Outlast 2 je pokračovanie úspešného hororu Outlast, ktorý vyšiel v roku 2013 a zaujal hráčov i využívaním videokamery. V novej časti sa však príbeh hry presúva zo psychiatrickej liečebne na vidiek a namiesto doktorov a psychopatov budú hráčov stíhať náboženský fanatici ozbrojení napríklad vidlami. Mechaniky prvého dielu by však mali byť zachované. Hlavný hrdina je stále neozbrojený, jeho jedinou šancou je útek a keď ho niekto chytí, nastáva rýchla smrť. Svoje dôležité miesto v hre zastáva stále aj kamera, ktorá má opäť režim night vision a dokáže tak sprostredkovať videnie v tme.

outlast2-cornfield-0K hre, ktorá vyjde začiatkom tohto roka na PC, PS4 a Xbox One bolo uvoľnených už viacero gameplay videí, na ktorých vidieť napríklad aj nové prostredie plné vidieckych domov a rozsiahlych kukuričných polí. Zahrať ste si mohli už aj krátke demo.

Komentuj!