Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Just Cause stavia na svojom veľkom otvorenom svete, kde môžete vašim deštrukčným myšlienkam nechať voľný priebeh. Pri vydaní však niektorých z vás zamrzelo, že tak môžete činiť iba v rámci singleplayeru. To však už odteraz neplatí – Just Cause 3 totiž bude možné hrať aj v multiplayeri.

Tretí diel tak priamo pripomína jeho predchodcu. Aj Just Cause 2 obsahoval pri vydaní iba singleplayer a hra viacerých hráčov pribudla až časom ako mód od komunity. Rovnaký tím nadšencov začal práce aj na treťom dieli už v roku 2014. Bohužiaľ to s ním nevyzeralo veľmi nádejne, pretože hlavný vývojár módu, Cameron Foote, dostal pracovnú ponuku priamo od vývojárov série Just Cause, štúdia Avalanche. Našťastie, iná skupina začala pracovať na svojej verzii a tá je odnedávna k dispozícii na stiahnutie.

Podľa slov autorov sa stále nejedná o finálnu verziu módu, ktorý je však už je plne funkčný. Neskôr sa po vzore druhého dielu plánuje vydať mód aj priamo na Steame. Zatiaľ je potrebné si ho stiahnuť zo stránky a hru spustiť cez priložený launcher. Multiplayer by nemal navýšiť hardwarové požiadavky pôvodnej hry a pre svoj beh vyžaduje zakúpenú kópiu Just Cause 3 na Steame. Tešiť sa v ňom môžete na niekoľko kooperatívnych aj kompetitívnych aktivít, napríklad preteky, deathmatch a podobne. V našej recenzii dopadla hra vcelku dobre a multiplayer by jej mohol pridať ešte poriadnu dávku zábavnosti.

Komentuj!