Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia populárnej vesmírnej ságy hltajúci každú správu o Mass Effect budú mať tento rok dôvod na radosť, nakoľko sa konečne dočkajú vydania očakávanej Andromedy. Mass Effect: Andromeda by naviac mal byť dostupný v bete.

Beta test ponúkne multiplayer, čo je síce slabšia náplasť pre každého nedočkavca, keďže ako všetci dobre vieme nosnou časťou je, bol a bude príbeh.

Ak sa chcete pozrieť do bety, musíte mať samozrejme EA konto prepojené na platformu Origin, PlayStation Network alebo Xbox Live. BioWare vám na úvod predostrie pár otázok (respektíve komplexný dotazník, takže sa pripravte) aby zistili ako ste na tom s jazykom (pravdepodobne Angličtinou), znalosťou ostatných EA hier, čo patrí medzi vaše obľúbené tituly a ako ovládate ponuku konkurencie. Podotýkam, že Beta je dostupná len v anglickom jazyku.

mass-effect-andromeda-ed

Dátum bety zatiaľ nie je známy, no určite budete o dostupnosti informovaný prostredníctvom e-mailu. Predpokladá sa však, že bude dostupná v januári alebo februári, aby test stihol prebehnúť v rozumnom čase. PC hráči pozor! Beta je dostupná len pre konzoly PS a Xbox.

Multiplayer by mal inklinovať skôr ku kooperácií podobne ako to bolo v Mass Effect 3. Mal by tiež byť lepšie integrovaný do singleplayeru a kampane, no na druhú stranu, toto nebude mať dopad na priebeh a úspech príbehovej časti.

Slušnú porciu noviniek o hre si môžte prečítať na tomto odkaze.

Microsoft zároveň prezradil, že prvý a druhý diel doplnil o spätnú kompatibilitu na Xbox One, kde si môžete zahrať celú trilógiu bez rušenia.

mass-effect-andromeda-art_1800-0-0

Komentuj!