Register

A password will be e-mailed to you.

Snažíme sa vás informovať o každom zaujímavom balíku od Humble Bundle. Niektoré prejdú iba bez povšimnutia, niektoré sú však okamžité hity. Presne takým prípadom je aj ten najnovší. Venuje sa totiž hrám zo série Assassin’s Creed.

Balík je nazvaný veľavravne – Humble Assassin’s Creed Bundle. Táto veľká a obľúbená séria má určite dostatok titulov, aby naplnila jeden samostatný balík. Konkrétny výber titulov je trocha neusporiadaný, pre vstup do tejto série to však môže byť dobrý odrazový mostík. Patrí sa poznamenať, že všetky kľúče sú určené priamo pre službu Uplay.

V najnižšej vrstve dostanete za minimálnu cenu 1$ hneď štyri hry. Jednou z nich je úplne prvý diel, ktorý si síce veľa slávy nezachoval, stále je to však celkom dobrá hra. Zvyšné hry v rámci tejto úrovne patria do spin-offu Chronicles. Jedná sa o 2D plošinovky odohrávajúce sa v Indii, Číne a Rusku. Pri vydaní sa jednalo skôr o sklamania, no za takú malú cenu si však oplatí vyskúšať si ich na vlastnej koži. Prostredná vrstva sa vám odomkne po prekonaní priemernej zaplatenej hodnoty. V nej sa nachádza legendárny druhý diel v Deluxe edícii. Okrem toho tu nájdete aj tretí diel spolu s jednýmjeho DLC a taktiež aj Liberation HD, hru pôvodne vydanú ako handheld titul. Najvyššia vrstva nastavená na 15$ obsahuje svojho času kontroverzne prijatý diel Unity a to hlavne vďaka technickým problémom, ktoré však už boli odstránené a pokračovanie Eziovho príbehu, Brotherhood.

Assassin's_Creed_Chronicles

Tento balík naozaj stojí za to, najmä ak ste sa doteraz sérii Assassin’s Creed vyhýbali. Zamrzí len absencia hry Revelations, ktorá je úzko spätá práve s druhým dielom a s Brotherhood. 

Komentuj!