Register

A password will be e-mailed to you.

Vianoce sú tu a my pokračujeme v našich súťažiach. Dnes máme opäť niečo pre majiteľov PlayStation 4, no ak sa pýtate, čo Xbox One, tak sa môžete tešiť na zajtra, avšak zatiaľ nebudeme predbiehať.

Dnes sme si pre vás vďaka spoločnosti SONY pripravili súťaž o tri promo kópie titulu The Order: 1886. Tento exkluzívny počin pre PlayStation 4 síce všetky očakávania nenaplnil, no dozaista exceluje po grafickej stránke, o čom sa budete môcť presvedčiť na vlastné oči, ak sa na vás usmeje šťastie. Podmienky súťaže sú naozaj jednoduché, stačí priamo pod tento článok (nie na Facebooku) do komentárov napísať “Chcel by som vyhrať The Order: 1886.” Následne na Facebooku zdieľajte náš status so súťažou a ste v hre.  Môžete na Facebooku zanechať na statuse aj like, ale nie je to povinnosť, no odozva vždy poteší. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 24. do 26. decembra (vrátane) 2016. Výherca bude zverejnený budúci týždeň (predpokladaný dátum je 30. december).

Komentuj!