Register

A password will be e-mailed to you.

Herná séria Left 4 Dead je známa zrejme každému. FPS plná zombíkov si získala mnoho hráčov po celom svete. Čo nám však vývojári Turtle Rock Studios prinesú v budúcnosti ?

V roku 2008 sme sa dočkali slušnej kooperatívnej zombie FPS s názvom Left 4 Dead na ktorej pracovali práve vývojári zo štúdia Turtle Rock, vtedy ešte známi ako Valve South. Hra ešte ani nestačila poriadne vychladnúť a vďaka obrovskej popularite uzrelo v roku 2009 svetlo sveta pokračovanie Left 4 Dead 2. To však už malo na starosti samotné Valve Corporation. Turtle Rock taktiež stojí aj za akčnou sci-fi strieľačkou Evolve, ktorá však nezaznamenala taký úspech a aktuálne je dokonca free to play hrou známou pod názvom Evolve: Stage 2.

evolve

Turtle Rock však oznámili práce na ďalšom projekte. Zatiaľ o ňom veľa nevieme, ale vývojári nám prezradili, že by sa malo jednať o kooperatívnu strieľačku, čiže to čo im ide zatiaľ najlepšie. Autori taktiež prezradili, že máme očakávať niečo podobné hernému štýlu Left 4 Dead a Evolve, pričom by sme sa mali dočkať aj fantasy prvkov. Dátum vydania je rok 2018, avšak nič nie je ešte isté, keďže hra ešte nemá ani názov a je len na začiatku vývoja. Veríme, že sa autorom podarí priniesť ďalšiu zaujímavú kooperatívnu hru.

Komentuj!