Register

A password will be e-mailed to you.

Nielen fanúšikovia Batmana a Telltale Games určite zaregistrovali spojenie týchto dvoch značiek do celku, čo vyústilo do epizódickej adventúry Batman: The Telltale Series. 13. decembra nás naviac čaká posledná epizóda tohto príbehu. Ste pripravení?

Telltale Games poznáme predovšetkým ako štúdio, ktoré tvorí nenáročné, no veľmi pútavé adventúry v epizodickom štýle. Nieje to inak ani v tomto prípade. Prvý diel sme mohli hrať už na začiatku augusta tohto roku a po piatich mesiacoch vychádza aj posledná časť, ktorá je naplánovaná na 13. decembra. Takže ak ste udržali nedočkavosť na uzde, môžete teraz zhltnúť všetky časti naraz. Ako názov napovedá, hlavnou postavou je nikto iný ako samotný Bruce Wayne alias Batman. Hneď úvodná epizóda ponúkla zaujímavý stret s Catwoman a súboj o flashdisk s dátami. O čo pôjde v príbehu ďalej a akou cestou bude smerovať, už budete musieť zistiť sami. Ak ste sledovali túto značku, tak viete, že prvá epizóda je na Steame zdarma. Takže ak si nieste istí, či je toto hra pre vás, určite si skúste “demo”.

batman-telltale-2Momentálne hodnotenia epizód sa pohybujú na úrovni 70%, čo je menej ako v prípade Walking Dead, alebo Wolf Among Us. Batman je každopádne rovnako ako zmienené tituly určený skôr dospelému publiku. Očakávajte kreslený artštýl, updatnutý engine oproti starším Telltale hrám a viacero akčných pasáží. Problémy s plynulosťou a technickou stránkou hry už boli opravené, čo určite posunie celkové hodnotenie o par bodov vyššie. Týmto bude táto životná etapa Bruca Wayne ukončená, čo znamená že sa už môžeme tešiť na nadchádzajúci titul od Telltale Games, ktorý budeme môcť vyskúšať už koncom mesiaca.

Komentuj!