Register

A password will be e-mailed to you.

Legendárna simulácia šikany a záškoláctva Bully sa po rokoch znova prebúdza a prichádza aj do vašich mobilných zariadení. Možno ste o tejto hre ešte ani nepočuli a mnohí ste ju ani nehrali no teraz to môžete napraviť. Rockstar Games sa rozhodol, že hru znova opráši a ponúkne na Android/iOS store za sumu 6.99€. 

Bully: Anniversary Edition je hra s otvoreným svetom, ktorá sa odohráva v prostredí strednej školy a internátu Bullworth. Zahráte si za mladého 15 ročného študenta Jimmyho Hopkinsa, ktorý sa nedokáže prispôsobiť školskému poriadku. Je to rebel a problémy sa mu lepia na päty. Nechcene prichádza do nového prostredia, kde si musí vybudovať rešpekt u jednotlivých “frakcii”. Na jednej strane bifľoši, ktorí sú denne zalezení v knihách a na strane druhej futbalisti, športovci ktorí majú obdiv od miestnych roztlieskavačiek zaručený. Nie je to len o tom, chodiť poza školu. Jimmy pravidelne navštevuje vyučovanie a stretnete sa aj so zaujímavými školskými aktivitami, napríklad pitvaním žaby na hodine biológie alebo demonštráciou sily v zápasení na hodine telocviku.

Hra Bully: Scholarship Edition bola svojho času veľmi populárna, pretože prichádza s nopozeraným prostredím a zábavnými ale aj vážnymi úlohami. Preto túto hru odporúčam, určite s ňou vo vašich mobiloch zažijete hodiny zábavy.

Komentuj!