Register

A password will be e-mailed to you.

Úspešná filmová adaptácia komiksu od Marvelu dostane svoju hernú podobu. Za hrou stojí Telltale Games, takže sa môžeme tešiť na epizodickú hru s rozvetveným príbehom.

Telltale Games hru oficiálne oznámilo na 2016 Game Awards v Los Angeles. Úvodný trailer nám bohužiaľ neodhaľuje veľa informácií a predstavenie tak bolo čisto formálne. Povesti o Guardians of the Galaxy hre sa totiž šírili už minulý mesiac. Oficiálny názov hry by mal byť Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series a prvá epizóda z piatich by mala prísť v roku 2017 na konzoly, PC a mobilné zariadenia.

Kevin Bruner, spoluzakladateľ a CEO Telltale Games sa vyjadril o spolupráci s Marvelom následovne: “V Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series sa hráči vžijú do rolí zmiešanej party hrdinov a budú rozhodovať o smerovaní ich dobrodružstva naprieč vesmírom. Vždy sme poctení spolupracovať s najlepšími kreatívnymi partnermi v zábavnom priemysle a spolupracovať s Marvelom na tejto sérii nás napĺňa vzrušením odhaliť na čom sme pracovali, keď hra vyjde v roku 2017.

Doplňujúce informácie o hrdinoch, príbehu a ďalšie trailery a fotky by mali prísť v blízkej budúcnosti. Marvel aj Telltale vždy dosiahli svojimi príbehmi slušné úspechy, a preto sa tešíme čo vznikne z ich spolupráce.

Komentuj!