Register

A password will be e-mailed to you.

PS4 verzia hry Ark: Survival Evolved konečne pozná dátum svojho vydania. Po dlhých špekuláciách si môžu skeptickí fanúšikovia, ktorí titul očakávali, konečne vydýchnuť. Štúdio WildCard tak potvrdilo svoje tvrdenia, ktorým mnoho ľudí neverilo, že hra predsa len vyjde v decembri. 

ss_2fd997a2f7151cb2187043a1f41589cc6a9ebf3a-1920x1080

Pre všetkých konzolistov, ktorí s tečúcou slinou sledovali PC hráčov, užívajúcich si jeden z najlepších survival titulov sveta, konečne svitá na lepšie časy. Presne na Mikuláša si všetci Playstation 4 hráči nájdu v čižmičke svoju vlastnú kópiu Arku. Teda vlastne nie tak celkom v čižmičke ako na PSN store, kde bude táto hra k dispozícii za 55 dolárov. Stroskotaní muži a ženy, snažiaci sa o prežitie sa znova rozutekajú po opustenom ostrove a spoločnosť im budú robiť stovky prehistorických dinosaurov.

Tvorcovia hry avizovali, že balíček, ktorý vyjde už čoskoro bude obsahovať základnú hru ale aj nedávnu expanziu s názvom Scorched Earth. Tieto dve hry sa však budú predávať samostatne. Nakoľko hra je v predbežnom prístupe a jej konečné vydanie sa predpokladá na jar 2017, ani PS4 verzia nebude konečná. Bude obsahovať všetky prídavky, ktoré boli doposiaľ vydané a všetky, ktoré ešte vyjdu, budú do hry stiahnuté v podobe aktualizácie. Playstation 4 hráči však môžu očakávať aj nejaké prídavky naviac, zrejme kvôli dlhému a úmornému vyčkávaniu.

Nakoľko bude teraz štúdio WildCard odľahčené a nebude atakované nedočkavými PS4 hráčmi, ostáva dúfať, že bude mať veľa času na optimalizáciu PC verzie, ktorá mnohým hráčom spôsobovala problémy. Koniec koncov, do jari 2017 má ešte relatívne dosť času.

 

Komentuj!