Register

A password will be e-mailed to you.

No Man´s Sky vám asi netreba predstavovať. Ak ste si túto hru kúpili, tak asi viete, že na rozdiel od sľubov autorov, sa do finálnej verzie nedostalo veľa avizovaného obsahu. Prichádzajúci update to však má čiastočne zmeniť.

Update, alebo ak chcete patch 1.1 s názvom “Foundation Update” prichádza s možnosťou budovania základne. Okrem toho to však má byť aj odrazový mostík pre ďalší z mnohých prichádzajúcich rozšírení zdarma. Nuž, ja by som to asi nazval plnením sľubov. Nový update prichádza s tromi novými módmi: normálny – nezmenený zážitok, ako ho poznáte doteraz, kreatívny mód – pridáva možnosť nerušene objavovať procedurálne generovaný nekonečný vesmír a využiť novinku v podobe stavania základne a posledným je mód prežitia – pôjde o hru so zvýšenou obtiažnosťou.

 no-mans-sky

Čo sa týka budovania základní, na výber budú opevnené budovy a dekoratívne prvky, ktoré postavíte z nájdených surovín. Tie môžete obsadiť mimozemským životom, ktorý vám pomôže pri výskume. Základňu môžte rozšíriť aj o teleporty, alebo úložné kontajnery, ktoré vám ponúknu zvlášť vzácne suroviny. A keby ste náhodou našli iné vhodnejšie miesto pre váš domov, základňu rozmontujete a prestaviate v inej lokácií. Novinkou bude aj systém fariem, vďaka ktorým môžete vytvoriť nové prvky či život.

Hello Games týmto updatom vylepšia aj samotný vizuál. Do No Man´s Sky pribudne motion blur, ktorý oceníte hlavné pri lete vysokou rýchlosťou. Úprav sa dočká aj UI – teda herné rozhranie. Samozrejme týmto úpravy nekončia a nový patch opravuje mnoho bugov a glitchov. Kým však tieto zmeny všetky odhalíte sami v hre, pozrite si aspoň video, ktoré vám ich názorne predvedie.

Komentuj!