Register

A password will be e-mailed to you.

Utorkový večer už tradične patrí novému balíku od Humble Bundle. Ten najnovší patrí medzi tie zaujímavejšie, preto sme sa rozhodli vás o ňom informovať. Poďme si teda v krátkosti zhrnúť jeho obsah.

Nový balík patrí medzi ďalšie zo série Humble Staff Picks Bundle. Ako obvykle ponúka tri rôzne úrovne podľa ceny a časť zisku venuje charite. V najnižšej úrovni dostanete za minimálnu cenu 1 dolára hneď 3 hry. Najzaujímavejšou je pravdepodobne Legend of Grimrock 2, čo je vcelku vydarený návrat do minulosti v podobe dungeon crawling RPG. Hrateľnosťou vám bude pripomínať klasiky ako Dungeon Master, Ishar a hromadu ďalších titulov, ktorých už dnes toľko nevychádza. Nezávislá hra Volume videná pohľadom zhora zase poteší fanúšikov stealth hier. Treťou hrou je zaujímavý počin TIS-100, v ktorom budete prekonávať logické prekážky za pomoci jednoduchého programovania.

humble_bundle

Stredná vrstva sa vám odomkne po tom, ako zaplatíte viac než je priemer všetkých platieb. Obsahuje logickú hru Infinifactory, v ktorej na prekonanie prekážok budete stavať rôzne pohyblivé pásy a masívne stroje. The Secret World je zaujímavá alternatíva v žánri MMORPG. Snaží sa orientovať viac na príbeh a ponúka atmosféru a zasadenie, ktoré len tak ľahko nenájdete. Poslednou hrou v rámci tejto vrstvy je stratégia Dungeons 2. Tá sa inšpiruje veľmi známou klasikou, Dungeon Keeperom. Hrateľnosť vám teda príde podobná a v hre nechýba ani humor a nadhľad, ktorý zdobil už jej duchovného predchodcu. Nakoniec máte k dispozícii aj najvyššiu vrstvu, ktorá môže byť vaša za 14 dolárov. Obsahuje iba jednu hru, zato však veľmi vydarenú. Grim Dawn zaznamenala v recenziách úspech a preto by vám táto diablovka mohla poskytnúť dostatok zábavy na dlhý čas.

Dúfame, že vás táto ponuka zaujala. Tento balík sa totiž javí ako zaujímavý a mohol by vás zásobiť hrami na pekných pár týždňov.

Komentuj!