Register

A password will be e-mailed to you.

Ak počítame dva diely Tekken Tag Tournament, už deviaty diel obľúbenej bojovej hry Tekken od spoločnosti Bandai Namco Entertainment sa nezadržateľne blíži aj na naše zariadenia v domácnosti. Zatiaľ je tento bojom nasiaknutý titul dostupný iba na klasických arkádových automatoch v krajine vychádzajúceho slnka, a to v Japonsku. Tam si ho hráči môžu vychutnávať už od marca roku 2015, no nebude to trvať dlho a konečne si budeme môcť pomerať sily v “The King of Iron Fist Tournament” aj v pohodlí našich domovov. 

Ako plnohodnotný konzolový a PC titul môžeme Tekken 7 očakávať niekedy na začiatku roka 2017. Pre mnohých hráčov to môže znamenať relatívne dlhý čas, a práve preto pri príležitosti Golden Joystick Awards vydala spoločnosť Namco Bandai nový trailer.

tekken7-gamescom2016-screenshot

Na videu máme možnosť vidieť útržky zo samotných zápasov a príbehu hry, ktorý by byť viac temnejší než tomu bolo doposiaľ. Zároveň má ísť o vyvrcholenie dejovej línie rodinného klanu Mishima, ktorú sledujeme už od prvého dielu tejto slávnej série. Ako môžete vidieť, vrátia sa staré známe postavy, no nebudú chýbať ani nováčikovia či bojovník Akuma, ktorý si do siedmeho Tekkenu odskočil zo série Street Fighter. Táto postava bude dôležitá predovšetkým z príbehového hľadiska a nám nezostáva nič iné, než počkať, ako sa príbeh klanu / rodiny Mishima uzavrie (a možno aj neuzavrie, však to poznáte).

Ako už bolo uvedené vyššie, Tekken 7 vyjde pre PS4 a Xbox One, no premiérovo sa hry dočkajú aj hráči na PC, čo je pre mnohých určite potešujúca správa. My len dúfame, že sa Tekken na začiatku budúceho roku vráti v plnej sile a opäť ukáže, kto je kráľom medzi bojovými hrami.

Komentuj!