Register

A password will be e-mailed to you.

Kartové hry ako Hearthstone: Heroes of Warcraft sa už zákonite časom ohrajú a méta začne byť otravná. Ako tento problém zmeniť? Buď nastane rebalanc a následná úprava už existujúcich kariet, alebo populárnejšie a obľúbenejšie riešenie – vydanie nových kariet. Nová expanzia už na hráčov Hearthstone čaká.

Populárna online kartová hra od Blizzardu sa dočká expanzie. Oznámené rozšírenie ponesie názov Mean Streets of Gadgetzan. Ako názov napovedá pozrieme sa do prístavného mestečka kde vládne bezprávie Gadgetzanu. Spoza druhej strany zákonu tu vládnu tu tri veľké rodiny: Grimy Goons, Jade Lotus a Kabal. Každá rodina má svojich dostupných špecifických minionov a každá sa spája s tromi špecifickými classmi. Toto prepojenie bude fungovať pomocou discover mechaniky. Grimmy Goons objavia karty pre class huntera, warriora alebo paladina. Jade lotus pre druida, šamana alebo rogue a Kabalisti logicky pre zvyšok – mága, priesta a warlocka.

Ďalšou novinkou bude možnosť namiešať si vlastné kúzlo. To bude fungovať podobne ako discover mechanika, ale bude mať 3 kolá. V prvom si vyberiete manacost budúceho kúzla. Druhé kolo vám ponúkne prvý efekt pre vaše kúzlo, ktorého sila bude samozrejme závisieť od zvoleného manacostu. Tretie kolo ponúkne druhý efekt, po výbere ktorého dostanete kúzlo s dvoma efektami a zvoleným manacostom.

Expanzia ponúkne 132 nových kariet a je naplánovaná na začiatok Decembra tohto roka.

mean-streets-of-gadgetzan-kartyViac informácií nájdete ->TU<-.

Komentuj!