Register

A password will be e-mailed to you.

V širokej ponuke schlúchadiel a headsetov sa človek vzhľadom k množstvu výrobcov zákonite musí stratiť, preto sme sa dnes rozhodli predstaviť vám novinky z dielne značky Plantronics. Nevšedný dizajn, kvalitná reprodukcia zvuku, mikrofón a kompatibilita naprieč zariadeniami, to sú presvedčivé charakteristiky všetkých modelov.

ilustrace_1_plt-rig

Plantronics RIG 505 Lava a RIG 515HD Lava

Oba produkty nadväzujú na predchádzajúce verzie a prinášajú zaujímavé, čierno-oranžové, lávové pojatie farieb. Netradičná konštrukcia skladajúca sa z pevného hlavového mostu, flexibilnej polstrovanej čelenky a futuristicky spracovaných náušníkov, je plne nastaviteľná tak, aby sadla každému užívateľovi.

Dynamické 40 mm meniče sú zasadené do dobre izolovaných, pohodlných náušníkov s pamäťovou penou blokujúcou okolitý hluk. Reprodukujú kvalitný zvuk s nízkou frekvenciou rezonátorov pre posilnenie basov, bez toho, že by zničili kľúčové stredy a výšky.

ilustrace_2_plt-rig505lava

RIG 505 Lava ponúkajú stereo zvuk a pripojenie pomocou klasického 3,5 mm jack konektoru a Y adaptéru rozdvojujúceho signál pre slúchadlá a mikrofón, vďaka čomu je headset kompatibilný s počítačom či notebookom, ale aj s konzolami a smartfónmi.

ilustrace_3_plt-rig515hdlava

RIG 515HD Lava je pokročilejší, pripojíte ho k počítaču pomocou USB a poskytuje priestorový Dolby 7.1 kanálový zvuk.

Plantronics RIG 600

Modernejšia ľahká konštrukcia v čiernej farbe so zlatými doplnkami je nielen kvalitným headsetom, ale tiež štýlovým doplnkom. Dôraz je kladený najmä na dizajn a pohodlie pri nosení, ktoré zaručujú polstrované náušníky a hlavový most. Disponuje 40 mm meničmi uloženými v zložiteľných mušliach pre vynikajúce zážitky pri počúvaní hudby, sledovaní videí alebo hraní hier.

ilustrace_4_plt-rig600

V balení sú dodávané dva ľahko vymeniteľné káble. Jeden s klasickým nastaviteľným mikrofónom vedúcim od náušníkov cez ústa, druhý s integrovaným mikrofónom umiestneným v ovládaní hlasitosti na kábli, kde tiež nájdeme tlačidlo pre príjem hovoru. Oba s jedným 3,5 mm konektorom pre použitie so smartfónom alebo tabletom. K dispozícii je však Y adaptér s dvomi 3,5 mm konektormi pre pripojenie k počítaču a ku konzole.

Ako headsety z inej planéty pôsobí toto robustné, netradične vyzerajúce portfólio Plantronics slúchadiel. Okrem zaujímavého dizajnu ponúkajú veľmi kvalitný zvuk a mikrofón. RIG 505 a RIG 600 si navyše rozumejú ako s PC a Mac, tak aj s konzolami Xbox a PlayStation, tabletmi a smartfónmi. RIG 515 sa pýšia Dolby 7.1 kanálovým zvukom a USB pripojením. Tak po ktorých siahneš? Všetky tri modely môžeš podrobnejšie preskúmať a kúpiť na CZC.cz