Register

A password will be e-mailed to you.

Dishonored 2 bol pre mnohých hráčov jedným z najočakávanejších titulov tohoto roku a Bethesda si od neho po finančnej stránke sľubovala veľa. Skutočnosť je ale taká že doterajšie predaje nie sú až tak vysoké a hra sa predáva dokonca horšie než prvý diel.

Doterajšie predaj hry sú totiž o minimálne o 38% nižšie než u prvého dielu a napríklad v Británii sa Dishonored 2 bezprostredne po štarte usadil až na štvrtom mieste rebríčka predajnosti. Dalo by sa polemizovať, že za horšími predajmi stojí napríklad aj horšia technická stránka PC verzie, pričom pomerne zaujímavo pôsobí i fakt, že niektorí hráči rušili predobjednávky hry potom, čo sa dozvedeli, že bude obsahovať nepopulárnu protipirátsku ochranu Denuvo. Každopádne, nová hra od Arkane Studios len tesne predbehla remasterovanú verziu Skyrimu nazvanú The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition a tá je už pritom nejaký čas v predaji.

dishonored-2-ponukol-dalsie-po-image-312
Na prvom mieste v rebríčku 10 najpredávanejších hier týždňa sa stále nachádza Call of Duty: Infinite Warfare a to aj napriek slabším výsledkom ako dosahovali predošlé diely. Na druhom mieste sa nachádza Battlefield 1 a bronzová pozícia zase patrí FIFE 17, ktorá naopak poskočila oproti minulému týždňu o niečo vyššie. Bude každopádne zaujímavé sledovať, na akých číslach sa Dishonored 2 ustáli nakoniec. Recenzie a hráčske hodnotenia totiž naznačujú, že ide o vydarenú záležitosť a určite by si zaslúžila väčší úspech.

 

Komentuj!