Register

A password will be e-mailed to you.

Nezávislé štúdio inXile Entertainment sa po úspešnom Wasteland 2 pustilo nielen do vývoja Torment: Tides of Numenera, ale zároveň do post-apokalyptického RPG titulu Wasteland 3. Informácie o hre postupne pribúdajú a sú rozhodne zaujímavé.

Post-apokalyptické RPG Wasteland 3 sa na rozdiel od druhého dielu neodohráva vo vyprahnutej púšti, ale v zamrznutom Colorade, kde je prežitie ešte náročnejšie. Navyše v Colorade bude hráč jediný, ktorý z týmu November prežil. Ocitne sa tak v nebezpečnom svete, v ktorom je pochované staré tajomstvo a dávno stratená technológia. Na hráča čakajú ťažké morálne voľby, ktoré budú prinášať obete a budú meniť herný svet. Základnou súčasťou hry bude takzvaná Ranger základňa. Ta bude slúžiť ako hráčov domov, prístrešok pre ďalších ľudí a bude sa dať počas hrania vylepšovať. Okrem toho vývojári pridajú ešte vozidlá, ktoré sa budú dať využívať pre presuny, prieskum, prežívanie a pre ukladanie zásob. Tvorcovia sľubujú hlboký a pútavý príbeh s využitím systému dialógového stromu, ktorý napísali scenáristi pracujúci aj na hre Torment: Tides of Numenera.

wasteland_iii_norad

Nedávno štúdio inXile Entertainment získalo v kampani na Fig.co vyše 3 milióny amerických dolárov a môže tak pokojne pokračovať v ďalšom vývoji. Dátum vydania nebol ešte stále spresnený, len bolo oznámené, že Wasteland 3 je v pláne na PC, Mac, Linux, PlayStation 4 a Xbox One. Nové screenshoty ukazujú zamrznuté Colorado, nové vozidlá, nepriateľské stroje a nové video zase gameplay zábery priamo z hry.

waste

wasteland-3-a-frosty-reception

wasteland_iii_snowblind_scorpion

Komentuj!