Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári zo štúdia Crafty Studios pripravujú remake staršieho, ale zaujímavého RPG Realms of Arkania: Star Trail. Samotná hra využíva pohľad prvej osoby, ale v prípade súbojov sa prepne do ťahového režimu s izometrickým pohľadom na hraciu plochu. Vďaka predbežnému prístupu si ju však môžete zahrať už dnes.

Štúdio Crafty Studios je známe svojim remakom prvého dielu série Realms of Arkania s podtitulom Blade of Destiny. Medzi fanúšikmi pôvodnej hry sa však nepreslávil a celkovo nebol príliš úspešný. Tvorcovia však tentokrát tvrdia, že sa chcú poučiť zo svojich chýb, pričom jednou z nich bola nedostatočná spätná väzba od hráčov. Práve z tohto dôvodu sa rozhodli sprístupniť na Steame Early Access verziu a tá je dostupná už od dnešného dňa na tomto odkaze. Hráči teda budú mať tentoraz dostatok času, aby sa vyjadrili, čo sa im nepáči a čo je podľa nich potrebné doladiť.

728327-realms-of-arkania-star-trail-1920x1080

Samotná vychádza z pravidiel doskovej hry Dark Eye, na ktorých bolo postavené aj napríklad RPG Drakensang. Remake je pochopiteľne vytvorený v modernejšej grafike, ktorá sa od originálu výrazne líši. Preto bude pre hráčov, ktorým by sa nové vizuálne zmeny nepozdávali, k dispozícii aj originálna hra, ktorá vyšla ešte v roku 1994. Tá bude distribuovaná k remaku zadarmo.

Komentuj!