Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Capcom pomaly pracuje na dokončení svojho nového dielu populárnej série Resident Evil. Ako sa blíži vydanie, ktoré je stanovené na 24. januára 2017, tak sa štúdio rozhodlo prostredníctvom krátkych videí prezentovať nielen základné mechaniky svojej hry, ale aj prostredie, hádanky, predmety a niektorých protivníkov.

Na desiatich videách môžeme vidieť nové prvky, ako sú survival, ukladanie hry, používanie zbraní, či návrat nedostatku nábojov. Zaujímavou novinkou je napríklad nový nepriateľ, zákerne číhajúci v tieni. A napríklad najnovšie, desiate video ukazuje aj tajomnú starú tetu Rhody, ktorá dožíva vo svojom drevenom vozíku a vyzerá vskutku strašidelne. Všetky tieto krátke videa odhaľujú postupne jednotlivé zaujímavosti hry. Capcom sa tak v nich okrem iného snaží presvedčiť fanúšikov pôvodných dielov série, že sa v tomto siedmom pokračovaní konečne vracia ku koreňom a namiesto ďalšej strieľačky s hororovými prvkami ponúkne čistokrvné hororové dobrodružstvo.

Všetky tieto videa vám ponúkame v  kompletnom prehľade.

Resident Evil VII: biohazard vyjde 24. januára 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Začiatkom decembra sa podľa slov vývojárov zase môžeme zase tešiť na nové, tentokrát vraj dlhšie video.

Resident Evil 7: Vol.1 “Mysterious Caller“

Resident Evil 7: Vol.2 “Shotgun In The Box”

Resident Evil 7: Vol.3 “Recorder”

Resident Evil 7: Vol.4 “Stock Up”

Resident Evil 7: Vol. 5 “Survival

https://www.youtube.com/watch?v=05kxflHxiTw

Resident Evil 7: Vol. 6 “Immortal”

https://www.youtube.com/watch?v=GWBLuqmjD7I

Resident Evil 7: Vol. 8 “Imagination”

https://www.youtube.com/watch?v=QiyLABVBUzU

Resident Evil Vol. 9: “Shadow”

Resident Evil 7 Vol. 10: “Aunt Rhody”

Komentuj!