Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ vlastníte na Steame BioShock, alebo BioShock 2, 2K vám nadelilo Remastered verziu zadarmo. Máte teda možnosť znovu prežiť koniec podvodného mesta Rapture.

Príbeh a hrateľnosť ostali nezmenené, vylepšená bola grafická stránka hry. Dočkáte sa textúr vo vysokom rozlíšení, väčších možností grafického nastavenia, ako aj nastavenia FOV, nových objektov dotvárajúcich atmosféru a rôznych particle efektov. Remasterovaná verzia originálneho BioShocku navyše obsahuje nové challenge módy, ktorými si môžete spestriť vaše hranie.

Vylepšená bola aj senzitivita myši, takže pohľad je plynulejší. Paradoxne to platí len o originálnom BioShocku, BioShock 2 mal plynulejší pohľad v neremasterovanej verzii. Navyše boli implementované rôzne optimalizácie na grafickej úrovni. Bol vylepšený vsync a už sa vám nestane, že by sa textúra načítavala dlhšie ako v prípade originálnych verzií. V nastaveniach pribudli napríklad možnosti zmeny anisotropného filtrovania, alebo FOV (field of view).

BioShock Remastered obsahuje aj nové challenge módy, ktoré sú akousi náhradou za multiplayer mód BioShock 2, ktorý bol z remasterovanej verzie odstránený. Ten obsahuje 3 úlohy, ktoré otestujú vaše bojové a logické schopnosti. V prvej musíte nájsť spôsob ako poraziť Big Daddyho bez zbraní a útočných plazmidov, v druhej úlohe musíte pomocou elektriky zachrániť Little Sister, ktorá uviazla na ruskom kolese a v tretej budete zase zachraňovať Little Sister, no máte na výber z rôznych zbraní a plazmidov, ktoré v aréne použijete.

No a nakoniec tu máme ešte dve zaujímavosti. Tou prvou je BioShock múzeum. Interaktívny mód plný exponátov, ako napríklad rôzne pracovné verzie Splicerov, Little Sister, rôzne generácie Big Daddyho, alebo aj obyčajné artworky. To všetko samozrejme s popisom od vývojárov, takže sa dozviete zase niečo nové o tejto kultovej hernej sérii. No a poslednou zaujímavosťou je sprievodný audiokomentár vývojárov, ktorý vám zase o niečo spestrí pohľad na hru.

 

Komentuj!