Register

A password will be e-mailed to you.

Nový diel známej sci-fi série Mass Effect s podtitulom Andromeda sa pomaličky blíži. Tvorcovia hry zo štúdia Bioware však doteraz neodhalili príliš veľa detailov. Nedávno sľúbili, že sa to zmení 7. novembra 2016, počas takzvaného N7 Day. Od tohto dňa má odštartovať plnohodnotná marketingová kampaň, takže sa už potom konečne môžeme tešiť na pravidelnú nálož noviniek, obrázkov či videí.

BioWare už predtým naznačili, že hra by mohla vyjsť okolo marca 2017. Tento termín ale nie je záväzný, pretože ich finančný riaditeľ Blake Jorgensen nedávno vyhlásil, že hra môže byť odložená. Našťastie sa však aspoň BioWare rozhodli skrátiť fanúšikom čakanie na 8. november krátkym videom. To ukazuje dve postavy na Mesiaci, nad ktorým sa stavia veľká vesmírna loď, ktorá má slúžiť na cestu do galaxie Andromeda. Žena v bielom obleku je ženská hrateľná postava Ryder, zatiaľ čo muž v tmavom skafandri s nápisom N7 je jej otec. Ten by mal byť zároveň aj otcom mužského hrateľného hrdinu.

Rozprávač na videu uvádza, že konečne prišiel čas, aby sa ľudstvo pripravilo na budúcnosť, ktorá na neho čaká až za hranicami Mliečnej dráhy. Na budúcnosť, ktorá začala už 600 rokov predtým, než sa na povrchu Mesiaca objavila Ryderová a jej otec. Podľa niektorých fanúšikov to znamená, že sa Mass Effect: Andromeda odohráva 600 rokov po udalostiach pôvodnej trilógie. Existuje však aj možnosť, že sa Andromeda jednoducho odohráva 600 rokov po prvom pristátí na Mesiaci, ku ktorému prišlo v roku 1969.

Po vizuálnej stránke tvorcovia zároveň upozorňujú na skutočnosť, že video nereprezentuje priame zábery z hrania hry.

Komentuj!