Register

A password will be e-mailed to you.

Máme tu november, čo znamená, že Ubisoft opäť ponúkne hráčom ďalšiu hru zadarmo. Horšou správou je, že ide o predposledný titul, avšak ponúknutá hra by nemala sklamať azda nikoho. Hoci ste už pravdepodobne tento počin hrali, no prečo si ho nezahrať opäť a pridať si ho do knižnice hier, keď bude zadarmo, no nie?

Po výbornej akčnej adventúre Beyond Good & Evil prichádza na rad stand-alone prídavok pre tretí diel značky Far Cry. Áno, reč je o Far Cry 3: Blood Dragon.

header

Ak ste náhodou počin Ubisoft Montreal v dobe vydania minuli, tak vedzte, že tento úlet, ktorý paroduje a zároveň vzdáva úctu akčným filmom VHS éry vyšiel na jednotku. To, čo zažijete v koži seržanta Rexa Colta (mimochodom dabovaný hercom Michaelom Biehnom, známeho napríklad z Terminátora či Votrelcov) mala byť podľa 80. rokov vízia budúcnosti. Hra sa odohráva v roku 2007 a zažijete azda každé klišé, ktoré staré akčné filmy servírovali divákom. To znamená, že zápletka neohúri, skôr ide o jazdu na horskej dráhe. Hlavnou úlohou je zachrániť dievča v problémoch, pozabíjať tých zlých a zachrániť svet. Do toho sa pripletú kyborgovia, draci a mutanti. Možno to znie šialene, avšak ide o kráľovskú zábavu, ktorú sa oplatí zažiť.

Dôkazom toho, že Ubisoft týmto počinom udrel klinec po hlavičke je aj priemer hodnotení na Metacritic, kde si PC verzia vyslúžila skvelých 81 %. O nič horšie na tom nebola ani odozva od fanúšikov, ktorí dodnes volajú po pokračovaní. Toho sme sa zatiaľ nedočkali (ak teda nerátame crossover medzi Blood Dragon a série Trials pod názvom Trials of the Blood Dragon), no kto vie, možno je to iba otázka času.

Jedinou podmienkou pre zisk hry je mať svoje vlastné konto v službe Uplay, ktorú ako iste viete prevádzkuje práve Ubisoft. Následne stačí zamieriť na tento odkaz, prihlásiť sa prostredníctvom prihlasovacích údajov zo služby Uplay a následne kliknúť na “GET THE GAME NOW”. A to je všetko, od danej chvíle bude vo Vašej hernej knižnici figurovať titul Far Cry 3: Blood Dragon. Treba sa však poponáhľať, titul bude dostupný zadarmo iba po obmedzený čas, konkrétne teda jeden mesiac, potom ho opäť vystrieda nejaká ďalšia hra z dielne Ubisoftu.

Ak ste si doposiaľ nepridali do svojej knižnice Beyond Good & Evil, určite tak urobte, bola by škoda túto príležitosť prepásť. Čas máte do stredy 9. novembra, kedy sa ponuka vymení a na stiahnutie bude Far Cry 3: Blood Dragon. Pri poslednej hre v rámci 30. narodenín Ubisoftu sa uvidíme o mesiac. Neviem ako vy, no ja očakávam “zlatý klinec programu”, tak snáď Ubisoft nesklame. Ak máte tipy, aká hra by mohla byť poslednou, určite nám to napíšte do diskusie.

Komentuj!