Register

A password will be e-mailed to you.

Halloween si pre nás hráčov okrem otravných párty v maskách, chladného upršaného počasia pripravil aj niekoľko pozitívnych udalostí. Okrem pridaných halloweenskych obsahov do hier, či už v podobe free DLC, platených alebo len drobných úprav si pripravili niektoré spoločnosti aj výpredaje, takže poďme sa pozrieť na Haloweenske zľavy nielen na Steame.

Steam už tradične podporuje tieto akcie peknými zľavami na túto tému v podobe hororových titulov. Z ponuky by som upriamil pozornosť na tieto staršie zaujímavosti, po ktorých kúpe peniaze nebudete ľutovať.

steam-halloween-sale-2016-2_1200x500

GSC Game World, susedia z Ukrajiny majú v ponuke sériu S.T.A.L.K.E.R, ktorá ako vieme sa točí okolo Černobylskej jadrovej katastrofy. Atmosférická hororová FPS s prvkami RPG by mala byť súčasťou kolekcie každého hráča.

stalker-shadow-of-chernobylFrictional Games má v ponuke hneď niekoľko titulov. Penunmbra je mladší brat Amnesie:The dark descent a najnovší titul Soma. Všetko špičkovo postavené horory, ktorým sa oplatí venovať sviatočný čas.

maxresdefaultMonolith dáva do pozornosti sériu F.E.A.R, na svoju dobu graficky špičkovú hororovú FPS s bullet timemom. Nechýba ani Condemned: Criminal Origins, ktorá sa viac venuje detektívnej práci a v akčnej rovine trocha spomaľuje a pridáva aj súboje nablízko. Atmosféra však nechýba ani jednej z menovaných.  

1461657792635Troika Games: Má v zľave Vampire: The Masquerade – Bloodlines. V dobe keď vyšla to bola jedna z prvých hier, ktoré osedlávali nový Source Engine od Valve, z čoho pramení to najlepšie, ale zároveň aj najhoršie, čo sa mohlo tejto hre prihodiť. Naozaj výborná RPG/FPS hra s upírskou tématikou, ktorá bohužiaľ doplatila na technické chyby. Bugy a pády, urobili túto inak výnimočnú hru v dobe vydania takmer nedohrateľnou. Avšak možnosti, ktoré ponúka nemá vo svojom repertoári ani veľa najnovších RPG hier. Dnes už existuje mnoho komunitných záplat, ktoré  hru dávajú  do poriadku.

masquaradePonuka týmto zoznamom rozhodne nekončí a oplatí sa prelistovať aj zvyšné tituly, ktoré môžete získať v akciách do 2. novembra.

Druhé husle hrá ponuka od Humble Bundle. Skromný balík s názvom Day of the Devs 2016 má v ponuke Lumino City, Broken Age a Titan souls za babku. Ak ale prihodíte viac ako 4,38$ dostanete do rúk Massive Chalice, Oxenfree a (podľa mňa) najväčšie lákadlo remasterovaný Grim Fandango. Za 9$ a viac vám bundle nadelí remaster Day of the Tentacle a v prípade, že máte cestu okolo San Francisca, tak VIP lístok na akciu Day of the Devs, ktorý sa uskutoční 5. novembra určite príde vhod.

humble-bundlePonuku zliav uzatvára Kinguin, ktorý ma nielen mnoho hier vo zvýhodnených cenách.  Avšak pridáva aj možnosť nakúpiť za viac ako 15€ a získate darčekový box, v ktorom sa môže ukrývať množstvo zaujímavých titulov počnúc hrami (BF1, Civ VI, Titanfall 2, Overwatch), až po 150€ vouchery. 

kinguin

Komentuj!