Register

A password will be e-mailed to you.

Halloween každoročne oslavuje takmer celá planéta a ani Slovensko nie je výnimkou. Táto akcia už presahuje hranice nielen reálneho sveta ale vo veľkom preniká aj do toho virtuálneho. Práve preto si mnoho hier pripravilo i tento rok Halloweensky špeciál.

1. Free to play akcia Alliance of Valiant Arms si pre nás pripravila touto tématikou dekorovanú mapu Gallery. Naplnená je duchmi, vyrezávanými tekvicami a ďalšími strašidelnými vecami. Okrem toho ako bonus sa na limitovaný čas vyzbrojíte jack-o-lantern verziou ARX-160.

3145898-a1

2. Company of Heroes 2. Ani druhá svetová neostane duchmi nedotknutá. Každá frakcia dostane halloween skin ak sa do hry lognete do 8. Novembra. Medzi 28. a  31. Októbrom tiež nazbierate dvojnásobný loot bonus za hry.

coh2-steam-redeemable-cheap-deal-gmg

3. DC universe online v súboji zloduchov a záchrancov okrem outfitov pridáva aj zbieranie “spooky bites”. Tie možno zameniť za tematické outfity, výzdobu základní atď. Tie “spooky bites” sa dajú aj nakúpiť – tým ale zbieranie stráca čaro.

dcuothewitchinghour5

4. Dead by Daylight, obľúbená kooperačná hororovka pridáva do hry za 7$ DLC pack, ktorý pridá Michaela Mayersa (séria filmov Halloween) a obeť Laurie Strode. Obajá sa stanú hrateľnými.

maxresdefaultddsa

5. Destiny. Bungie tento rok oznámilo akciu festival stratených. Fest pridá mnoho itemov, masiek, shaderov, emotes a iných ďalších noviniek spojených s týmto sviatkom.

destiny_halloween_1280-1414526595611_large

6. Dying Light pripravuje bounty komunitný event – Zombiefest: Be the Zombie. V tejto akcii pôjde o hľadanie preživších Zombie tímom a Nočných Lovcov. Každý zúčastnený dostane golden-tier zbran. Nové hodnosti pre obe strany sa pridelia až po skončení akcie 8. Novembra.

hqdefault

7. Elder Scrolls Online. V TESO dostanete vranu – Crow callera. Tá vám spustí quest Witchmother´s Bargain. Po splnení dostane schopnosť vykúzliť kotol, ktorý vás a vašich spoločníkov zmení na nemŕtvych na 2 hodiny. Zabíjanie Bossov v tejto forme pridá možnosť lootovať lebky, ktoré budú obsahovať itemy festivalu čarodejníc, teda masky, recepty a mnoho iných.

eso-scarecrow-spectre-polymorph

8. Fifa 17. Prekvapivo bude aj Fifa17 tento rok účastníkom halloween eventu. Pridáva nové kartičky “strašidelne dobrých” hráčov, ktorý budú mať zvýšené atribúty po limitovaný čas.

a1120-1

9. GTA V predstaví event Lost vs. Damned – teda tím anjelov proti pekelníkom. Každých 60 sekúnd sa zmení deň na noc, kedy jedná strana bude podľa toho získavať bonusy. Samozrejme pribudnú aj halloween autá, motorky či iné prostriedky (možno aj metly).

next-gta-v-halloween-event-update

10. Guild Wars 2. MMO RPG sú akousi samozrejmosťou pri týchto eventoch. Vracia sa Shadow of the Mad king akcia. Redekoruje sa Lion´s Arch a pridávajú sa nové zbrane, skiny a ďalšie itemy, či ačívmenty. V Mad clock tower  tiež pribúda skákacia puzzle.maxresdefault

11. Heores of the Storm pridáva nový obsah ale hlavne boost XP o 50%, skiny, mapy a portréty. Taká očakávaná klasika.

heroes_of_the_storm_halloween_by_worgen_r-d83u8er

12. League of Legends tiež nezaspáva na vavrínoch. Teemoing event pribúda a dáva možnosť obliecť nové outfity na limitovaný čas. Samozrejme pribudnú nové wardy, ikonky a špeciálny Doom Bots off Doom mód, ktorý hráčov odmení novou ikonkou a levelom.

33cb3327124c9125cf7c22a964cef2c6-650-80

13. Owerwatch oslávi sviatok dušičiek v podobnom duchu ako olympiádu – nové loot krabice s obsashom cez 100 nových itemov – emotikony, víťazné pózy, skiny, atď oživia zabehnutý štandard.

maxresdefaultasd

14. World of Warcraft. No a samozrejme World of Warcraft už tradičné ozdobí svoj svet nielen tekvicami  a duchmi ale aj ďalšími bonusmi. Trick-or-treat pribúda do hostincov, ktorý pridá peniažky alebo predmety. Pribudne aj sezónny boss – bezhlavý jazdec (ako ten z ospalej diery).

wow_halloween2

 

Komentuj!