Register

A password will be e-mailed to you.

Herná séria Amnesia nepochybne patrí medzi tie výraznejšie hororové kúsky, aké sa v posledných rokoch objavili. Dobrou správou je, že po novom si ju budú môcť zahrať aj majitelia PlayStation 4.

Amnesia: The Dark Descent vyšla ešte v roku 2010 a voľné pokračovanie nazvané A Machine for Pigs o tri roky neskôr. Ani jedna z hier však ešte nestihla príliš zostarnúť a hráči na ňu dodnes spomínajú. Štúdiá Frictional Games a The Chinese Room dokázali zaujať nielen hlavne fantastickou atmosférou, prácou so zvukom, ale aj zaujímavo spracovanými príbehmi.

Nakoľko séria prispela k renesancii žánru survival horor na PC, nie je divu, že sa Frictional Games snažia dostať hru aj ku konzolovým hráčom.  K tejto udalosti pritom dôjde už čoskoro, konkrétne 22. novembra 2016. Tešiť sa môžete nielen na obe spomínané hry, ale aj na kratšie rozšírenie k Dark Descent, ktoré nesie názov Justine. To všetko v rámci The Amnesia Collection, ktorej cena je stanovená na 29.99 $. Pokiaľ máte záujem, na PS Store si ju už môžete predobjednať.

Komentuj!