Register

A password will be e-mailed to you.

To, čo bolo už dlhšiu dobu verejným tajomstvom sa úderom tretej hodiny popoludní stalo realitou. Rockstar Games oficiálne oznámili Red Dead Redemption 2 a ukončili tak všetky dohady ohľadom názvu tretieho dielu tejto série.

Bohužiaľ, ak ste dúfali v nálož podrobných informácií musíme Vás sklamať, Rockstar Games hru oznámili pomerne skromne. Na oficiálnej stránke Rockstaru bol uverejnený plagát, ktorý odhaľuje, že hra vyjde počas jesene roku 2017 a zároveň, že už vo štvrtok sa môžeme tešiť na prvý trailer.

actual_1476795256

Fanúšikov dúfajúcich v PC verziu musíme sklamať, zatiaľ padlo slovo iba o verziách pre PlayStation 4 a Xbox One, avšak nič nie je stratené, stačí si spomenúť na situáciu ohľadom GTA V, kedy sa tiež o PC verzii dlho vôbec nehovorilo. Je pravdou, že predošlé diely sa na PC nedostali, no pokojne môže dôjsť k zmene, ale to sa dozvieme až časom.

Do hry pribudne multiplayer podobný tomu z GTA V, čo nie je až tak prekvapujúce, nakoľko ide o hru od rovnakých autorov. Produktová stránka titulu nakoniec na tento fakt aj poukazuje. Zároveň stránka informuje o tom, že pôjde o epický príbeh odohrávajúci sa v nekompromisnom srdci Ameriky. Tešiť sa môžeme na obrovský a atmosférický svet.

Ak správne počítame, trailer by mal doraziť o piatej hodine popoludní nášho času, takže ak Vás hra zaujíma, nezabudnite vo štvrtok sledovať náš web, trailer Vám prinesieme akonáhle to bude možné. Viac informácií zatiaľ k dispozícii nie je, takže nám nezostáva nič iné ako čakať. Aspoň však máme jasno v tom, že Red Dead Redemption 2 je konečne skutočnosťou a môžeme sa budúci rok tešiť na vynikajúci výlet na divokom západe.

Zdroj: Rockstar Games

Komentuj!