Register

A password will be e-mailed to you.

Through the Woods je horor z tretieho pohľadu od škandinávskych vývojárov Antagonist. Príbeh hry sa odohráva v lese na západnom pobreží Nórska a rozpráva príbeh matky a jej strateného syna. Už 27. októbra budeme môcť sledovať cestu vydesenej ženy, ktorá sa odhodlala vstúpiť do strašidelných lesov.

Tvorcovia sľubujú prepojenie reálneho moderného hororu s klasickou severskou mytológiou. V hre tak budeme môcť stretnúť množstvo príšer, ktoré boli inšpirované temnými nórskymi rozprávkami. Už trailer, ktorý vyšiel v lete, značne navnadil na nádherné lesné prostredie ponorené do temnoty.  Vývojári sľubujú nielen adekvátne ozvučenie plné rôznych šumov, ale aj kreatívne využitie svetla a tmy, ktoré bude vytvárať klamlivé prostredie. Čo sa týka príbehu, ten bude  rozprávať sama hlavná hrdinka a v priebehu hry sa  postupne dozvieme viac o pozadí a okolností zmiznutia jej syna. Through the Woods vychádza 27.októbra a okrem štandardnej verzie vyjde aj v zberateľskej edícii s knihou artworkov a soundtrackom.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky