Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie Call of Duty: Infinite Warfare sa blíži, avšak nové neoficiálne informácie nám už ponúkajú pohľad na ďalšie pokračovanie tejto akčnej FPS série.

Ako je to už zvykom, ani tento rok nás neminie nové Call of Duty.  Tohtoročný diel s podtitulom Infinite Warfare nás zavedie opäť do budúcnosti, avšak tentokrát do naozaj vzdialenej budúcnosti. Neustály nárast populácie donútil obyvateľov Zeme sužovaných nedostatkom surovín, hľadať nové riešenia a obrátiť sa na iné planéty slnečnej sústavy. Zjednotený svet pod názvom UNSA však musí čeliť radikálom z SDF. V prebiehajúcej vojne medzi oboma organizáciami preberiete úlohu kapitána Nicka Reyesa, ktorý je zároveň veliteľom vesmírnej lodi Retribution.

codko-1

Nedávno sa na internete objavili nové informácie, ktoré síce neboli oficiálne potvrdené, ale odhaľujú nám to, že ďalšie pokračovanie Call of Duty by sa mohlo odohrávať vo Vietname. Určite by to bolo príjemné spestrenie, ak by sa tieto  informácie potvrdili a ďalšie pokračovanie Call of Duty by sa skutočne odohrávalo mimo vesmíru a sci-fi frakcií. Nám neostáva nič iné, len dúfať, že autori konečne poslúchnu hlasy hráčov túžiacich po zážitku odohrávajúcom sa v nedávnej minulosti alebo prítomnosti.

Každopádne pripomíname, že pri kúpe Infinite Warfare  získate aj Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Uvidíme ako sa Inifinite Warfare bude dariť a či sa nám zároveň aj potvrdia informácie o ďalšom Call of Duty zasadenom do úplne odlišného prostredia.

Komentuj!