Register

A password will be e-mailed to you.

Ak ste niekedy rozmýšľali, aké je to byť v koži populárneho youtubera a myslíte si, že v realite na to nemáte,  vyskúšať si to môžete aj v mobilnej hre nazvanej PewDiePie’s Tuber Simulator. A to úplne zadarmo.

pewdiepie_wallpaper_by_game_beatx14-d7mdrv5PweDiePie je obrovská youtuberska hviezda, ktorú snáď nemusíme predstavovať.  Aj preto sa čakalo, že hra využívajúca jeho meno bude mimoriadne úspešná. Lenže realita prekonala všetky očakávania. Netradičný simulátor, ktorý je od minulého piatku k dispozícii na stiahnutie, si totiž behom prvých dvadsiatich štyroch hodín stiahlo viac ako milión uživateľov. To je vskutku nevídané číslo, ktoré zaskočilo aj vývojárske šúdio Outerminds. Servery neboli na takú záťaž vonkoncom pripravené a mnohí hráči mali často problémy sa vôbec pripojiť do hry. Svoje určite zohral aj fakt, že hru si môžete zaobstarať úplne bezplatne, hoci funguje na klasickom free to play systéme a môžete do nej teda nakupovať predmety za reálne peniaze. Tak či tak, bez ohľadu na to, čo si o tomto občas kontroverznom youtuberovi myslíte, je vidieť, že jeho meno skrátka tiahne.

PewDiePie’s Tuber Simulator si môžete zahrať na operačných systémoch Android a iOS. Neujímate sa v ňom samotného Felixa Arvida Ulfa Kjellberga, ako znie skutočné meno tejto hviezdy, ale novej osoby na scéne a vašou úlohou je stať sa rovnako populárnou celebritou ako PewDiePie. Mimochodom, ak vám hra vizuálne pripomína Game Dev Tycoon či Game Dev Story, tak patríte k väčšine, ktorá si to všimla. Hrali ste ju už? Ak áno, ako sa vám páčila?

Komentuj!