Register

A password will be e-mailed to you.

Prešiel iba týždeň odvtedy, kedy Valve eliminovalo recenzie od ľudí, ktorý si hru nekúpili priamo na Steame. Avšak keďže tento krok ubližoval tvorcom, ktorí peniaze na vývoj získavali z komunitného financovania, Valve tento systém zase trochu pozmenili.

Valve tak reagovalo aj na mohutný príval negatívnych reakcií na nedávnu zmenu. Tvorcovia hier sa bránili tým, že to, že dali kľúče niektorým hráčom zadarmo, nemuselo znamenať, že od nich automaticky očakávali pozitívnu recenziu. Prípadné pozitívne recenzie však boli podľa nich boli úplne legitímne. Po novom tak systém znovu zobrazuje aj recenzie od hráčov, ktorí hru nezískali na Steame – avšak stále ich nezapočítava do výsledného hodnotenia.

Valve každopádne pristúpilo aj k iným zmenám. Po novom pribudla možnosť nastaviť si pri zobrazení recenzií vlastný filter. To konkrétne znamená, že odteraz si môžete napríklad zvoliť výhradne pozitívne alebo negatívne príspevky. Takisto je aj možnosť vybrať si iba recenzie od ľudí, ktorý hru priamo kúpili na Steame a ostatných ignorovať.

3128483-steamValve zároveň upozornilo na to, že na systéme stále pracuje. Čo znamená, že v blízkej budúcnosti môžeme očakávať ďalšie zmeny. Pokiaľ príde k nejakým významnejším zmenám, budeme vás informovať.

Komentuj!