Register

A password will be e-mailed to you.

Vojna medzi PC hráčmi a konzolovými hráčmi prebieha už oddávna a nedávno do nej prilial olej aj známy analytik Michael Pachter, podľa ktoreho sú PC hráči arogantní hlupáci.

K tejto udalosti došlo behom rozhovoru pre server Daily Star, ktorý s Pachterom viedol rozhovor na tému PS4 Pro. Konkrétne išlo o otázku, či má PS4 Pro šancu zaujať aj PC hráčov. Na to Pachter prekvapil  vyhlásením,  že PC hráči sú rasisti. Podľa neho majú radi iba svoju rasu a nemajú ani najmenší záujem riskovať a miešať sa s druhou rasou.  Navyše ich označil za  arogantných hlupákov, ktorí sú presvedčení, že sú vo všetkom najlepší. Potom však jedným dychom dodal, že pokiaľ vlastníte Xbox a vždy ste premýšľal nad tým, aké je byť vlastníkom PlayStationu, vďaka PS4 Pro máte ideálnu možnosť. A to isté platí aj pre ľudí, ktorí doteraz žiadnu konzolu nevlastnili.

To, že PS4 Pro vychádza už tento rok je nepochybne pozitívne, ale nezdá sa nám, že je tento spôsob propagácie ten najvhodnejší. Generalizovať a hádzať všetkých PC hráčov do jedného vreca určite nie je správne, o to viac, že aj medzi konzolovými hráčmi sa nájdu osoby, ktoré spĺňajú Pachterovu definíciu. Ale Pachter ako analytik tomu určite rozumie viac.

ps4-1_2487869k-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

Komentuj!