Register

A password will be e-mailed to you.

Počas tohto leta sa medzi fanúšikmi legendárnej strielačky Duke Nukem 3D špekulovalo, či sa niečo udeje pri príležitosti 20. výročia vydania tejto legendárnej hry. Všetky dohady definitívne ukončilo štúdio Gearbox, ktoré oficiálne oznámilo vydanie Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour.

Zatiaľ poslednou hrou s v hlavnej úlohe s charizmatickým Duke Nukemom bol Duke Nukem Forever spred piatich rokov. Jeho vydanie však sprevádzalo veľa odkladov a utrpela tým aj výsledná kvalita. Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour bude do istej miery vynovenou verziou Duke Nukem 3D, avšak jej súčasťou bude aj úplne nová piata epizóda, obsahujúca osem úrovní. Pribudnú v nej nielen nové Dukove hlášky v podaní pôvodného dabéra Jona St. Johna, ale aj nová hudba od Lee Jacksona, ktorý zložil hudbu k pôvodnej hre. Spolu s piatou epizódou taktiež pribudne nová zbraň Incinerator a noví nepriatelia.

130058

Pôvodný zdrojový kód z roku 1996 bol remasterovaný, ale nič vám nebráni zahrať si hru aj v pôvodnej grafike. K vydaniu Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour by malo prísť 11. októbra 2016, pričom zahrať si ju budete môcť na najnovších operačných systémoch Windows, ale aj na konzoliach PS4 a Xbox One.

130057

Komentuj!