Register

A password will be e-mailed to you.

Ságu Tomb Raider asi netreba nijak extra predstavovať. Čo však môže byť zaujímavé pre majiteľov PS4 je potencionálna možnosť zahrať si najnovšiu iteráciu tejto hry na ich platforme. 

Na internet unikla ponuka talianskej odnože obchodu GameStop, ktorá ponúka Rise of the Tomb Raider pre PS4. Ponuka má byť dostupná už v rámci novembra s cenou niekde okolo 71 €. V kuloároch sa šepká o dátume 10. november, čomu nasvedčuje aj uniknutý obrázok z databázy obchodu.

 

a59cf709

Ak sa spätne pozrieme na release ROTTR ročná exkluzivita pre Xbox by týmto dátumom padla a teda vydanie na PS4 vyzerá pomerne realisticky. Celá situácia môže byť zatiaľ vyhodnotená aj ako špekulácia, žiadne informácie nie sú oficiálne a tak sa môžeme zatiaľ len pohodlne usadiť do svojich gamerských kresiel a so založenými rukami čakať, čo prinesie november.

preview-screenshot_2

Čo si o tejto klebete myslíte vy? O verzii pre PS4 sa hovorí už dlho, no oficiálne oznámenie stále neprišlo. Dorazí napokon legendárna Lara Croft v najnovšom Rise of the Tomb Raider aj na PS4 alebo zostane naveky exkluzívnym releasom pre platformy Xbox a PC?

Zdroj: IGN

Komentuj!