Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sme sa dozvedeli, že sa chystá televízny seriál na motívy Mirror´s Edge a nebude to jediný nový seriál inšpirovaný hernou predlohou. V pláne je totiž aj televízny Battlefield, čo pravdepodobne poteší viacerých jeho fanúšikov.

Battlefield-4-image-7353Battlefield je nepochybne populárna herná séria, hoci doposiaľ bola väčšinou v tieni konkurenčného Call of Duty, tak ako aj Medal of Honor. Nový prírastok zasadený do alternatívnej histórie Prvej svetovej vojny to však môže zmeniť a EA podľa všetkého predpokladá, že teraz je ten správny čas na to, aby sa s so svojou značkou pokúsili uspieť aj mimo hernej scény. Veľa informácií sa však zatiaľ nedozvedeli. O prevod na televízne obrazovky sa majú postarať štúdiá Paramount Television a Anonymous Content, ktoré nepatria k žiadnym nováčikom. Ak vás však zaujíma hlavne to, ktorým konkrétnym dielom má byť seriál inšpirovaný, zatiaľ máte smolu. Na túto informáciu si ešte chvíľu počkáme, keďže seriál je ešte len vo fáze príprav a nie je známe ani to, kedy sa ho dočkáme.

Skúsené producentské duo Michael Sugar a Ashley Zalta sa každopádne nechalo počuť, že všetci zainteresovaní budú chcieť ostať verní silnej príbehovej zložke, ktorá je jedným z faktorov úspešnosti tejto série. Toto vyjadrenie pôsobí o to bizarnejšie, že príbeh hrá v prevažne multiplayerovom Battlefielde skôr druhé husle a málokto ho hráva kvôli nemu.  Na druhú stranu je z ich slov cítiť, že sa chcú pokúsiť ukázať Battlefield v najlepšom možnom svetle a nie len ako bezduchú akčnú záležitosť.  Čo je vlastne v poriadku.

1463463760193176627Tešíte sa na seriál z prostredia Battlefieldu, alebo si myslíte, že v náročnej konkurencii súčasnej doby nemá šancu na úspech?

Komentuj!