Register

A password will be e-mailed to you.

O existencii filmu Assassin’s Creed určite vie každý jeden správny hráč. Premiéra je u nás naplánovaná na 29. december tohto roku a keďže sa film pomaly, ale isto blíži, začínajú na verejnosť prenikať nové a nové informácie, prípadne zábery. A práve o nových záberoch z filmu sa budeme baviť dnes.

Ako už býva zvykom, nového materiálu nie je mnoho, no musíme sa uspokojiť aspoň s niečím. Nové zábery ukazujú herca Michaela Fassbendera, a to aj ako Calluma Lyncha, ktorého stvárňuje v súčasnosti, no zároveň tu máme aj fotku, kde je vyobrazený ako Aguilar, čiže Lynchom predok. Možno si poviete, že nejde o nič extra nové, no záber z minulosti nám aspoň dáva príležitosť na dôkladnejšie preskúmanie asasínskeho kostýmu.

Assassins-Creed-Michael-Fassbender-Callum-Lynch

Druhá fotografia, ako už bolo spomenuté pochádza z historickej časti filmu, konkrétne pôjde o Španielsko v 15. storočí.

Assassins-Creed-Michael-Fassbender-Aguilar-de-Nerha

Aby to nebolo iba o dvoch obrázkoch, máme tu ešte záber, ktorý je už niekoľko dní starý, avšak celkom zaujímavý. Taktiež pochádza z historického obdobia, no hlavný hrdina má po svojom boku asasínku.

CmN6AHlWYAEOOdp

Na záver ešte pripájame plagát, ktorý by ste mali mať možnosť vidieť vo svojich kinách, i keď na to je ešte dosť času. Jestvuje aj možnosť, že plagátov bude niekoľko, nešlo by o nič nezvyčajné, takže sa zatiaľ pokochajte aspoň týmto kúskom.

Ci0hpfIW0AAVxFM

Istotne už ste počuli o tom, že film sa ma prevažne odohrávať v súčasnosti, hovorí sa o pomere 65 % pre súčasnosť a 35 % pre minulosť. Fanúšikovia nie sú z tohto ohlásenia príliš nadšení, no zatiaľ je na nejaké hodnotenie priskoro, možno to tvorcovia šikovne namiešajú a nebude to problém. Uvidíme… My v redakcii sa zatiaľ na film tešíme. A čo Vy?

Komentuj!