Register

A password will be e-mailed to you.

Už tradične budú tlačové konferencie pokračovať spoločnosťou SONY, a to o 4:00 v noci (z pondelku na utorok). Podľa doterajších únikov a predpokladov nás toho čaká dosť, tak si zrekapitulujme, čo nás pravdepodobne čaká.

Veľká pozornosť sa bude venovať VR hrám a virtuálnej realite PlayStation VR, keďže sa začne predávať už tento rok. Okrem toho nebudú chýbať ani klasické hry ako Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport, Detroit: Become Human či The Last Guardian, pri ktorom očakávame aj odhalenie dátumu vydania. Po minuloročnom poprasku sa podľa všetkého opäť objaví Shenmue 3 a Final Fantasy VII Remake, no nie je vylúčené ani ohlásenie príbehového DLC k Uncharted 4: A Thief’s End. Ohlásená by mala byť úplná novinka Dead Don’t Ride a podľa všetkého sa po prvý krát oficiálne zvítame so starým známym Kratosom v God of War 4, pričom poriadky sa tentokrát pôjdu robiť s bohmi zo severskej mytológie (Thor, Odin a pod.). Kratos vraj podľa slov insidera Shinobi602 nebude hlavnou postavou, no v hre chýbať nebude. Okrem toho pravdepodobne dôjde k oznámeniu, že sa Crash Bandicoot pridá k Skylanders v tohtoročnom pokračovaní s názvom Skylander Imaginators. Ako aj minulý rok uvidíme Call of Duty, tentokrát najnovšiu časť Infinite Warfare s tým, že asi sa dozvieme dátum beta testu a pod.. Novú, vylepšenú PS4 s pracovným označením Neo neuvidíme, tú si SONY necháva na neskôr, no dáke ďalšie prekvapenia (nový Spider-Man) vylúčiť nemožno, nechajme sa prekvapiť.

Pripájame ešte odkaz, kde bude možné prezentáciu sledovať: http://live.playstation.com/

Ak máte záujem o český komentár (pozor, nie doslovný preklad), postarajú sa oň kolegovia z hernej brandže, konkrétne sme vybrali hrej.cz.

Komentuj!