Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes o 18:00 prebehlo oficiálne predstavenie očakávaného titulu WATCH_DOGS 2. UbiSoft nám ponúkol prvé konkrétne detaily, gameplay ukážku a ako to už býva zvykom, všetko zabalil do množstva superlatívov.

Odhliadnuc od reklamných rečí, ktoré nasľubujú hory-doly treba uznať, že hra zatiaľ vyzerá veľmi dobre. Súčasťou odhalenia bolo niekoľko gameplay ukážok, ktoré majú pochádzať z PS4 verzie titulu. Na začiatok sme dostali potvrdenie už známych faktov ako to, že sa hra bude odohrávať v San Franciscu a novým hrdinom bude hacker Marcus Holloway. Keď už sme pri Marcusovi, ten dostal počas odhalenia titulu samostatné video, ktoré hlavnú postavu predstavuje bližšie.

Marcus bude členom skupiny DedSec a narozdiel od Aidena z prvého dielu, nepôjde o vlka samotára a spoliehať sa bude predovšetkým na tímovú prácu. Ako dokazuje video, Marcus bude oproti Aidenovi pohybovo omnoho zdatnejší, určite mnohým pripomenie asasínov zo série Assassin’s Creed.

Marcus bude mať k dispozícii drona a vozidlo na diaľkové ovládanie, no okrem vlastných “hračiek” bude možné používať hocijaké vozidlo, robotov a pod., tentokrát vraj bude podľa slov autorov možné hacknúť takmer čokoľvek. Okrem toho bude mať Marcus k dispozícii 3D tlačiareň, na ktorej si bude môcť vytvárať napríklad nové zbrane. Vývojári sa zároveň vyjadrili, že hru bude možné dohrať úplne bez akcie, a to za pomoci hackovania. Ak si však zvolíte “Rambo štýl”, nikto Vám v tom nebude brániť.

Multiplayer by mal prejsť zmenami, väčší dôraz sa má klásť na kooperáciu. Ďalší hráči by mali byť súčasťou rovnakého svetu ako Vy a cieľom je zblížiť single-player a online.

2016060818221696103

Herný svet má vo WATCH_DOGS 2 skutočne žiť, autori sa snažili o čo najvernejšie napodobnenie skutočného a fungujúceho mesta. Tu uvidíte ľudí športovať, tam zase venčiť psov a pod.. Ako sa to UbiSoftu podarí je otázne, no plán znie dobre.

Výbornou správou je prepracovanie jazdného modelu, ktorý bol v prípade prvého dielu kritizovaný azda zo všetkých smerov. Tentokrát má byť jazdenie prirodzenejšie, tak snáď to vyjde. Už budúci týžden má byť na výstave E3 dostupné demo, takže sa určite dozvieme ešte omnoho viac. WATCH_DOGS 2 dorazí na pulty obchodov 15. novembra a predobjednávatelia obdržia bonus v podobe misie s názvom Zodiac Killer. Na záver ešte pripájame záznam celého predstavenia, pričom to hlavné začína v čase 14:25.

Komentuj!