Register

A password will be e-mailed to you.

Bojovka Injustice: Gods Among Us dokázala v roku 2013 zaujať ako hráčov, tak i kritikov. NetherRealm Studios, autori série Mortal Kombat priniesli zábavnú a prístupnú bojovú hru zo sveta komiksov od spoločnosti DC Comics. Už nejaký ten piatok sa objavovali špekulácie, že autori pripravujú pokračovanie. A ako sa ukázalo, tieto dohady boli založené na pravde.

Obdobie pred výstavou E3 býva v hernom priemysle obzvlášť hektické. Dôkazom sú rôzne oznámenia, úniky, dohady. Tento rok je však v porovnaní s predošlými obzvlášť plodný, mnoho spoločností sa totiž rozhodlo oznámiť svoje hry ešte pred samotnou výstavou. Medzi tieto spoločnosti patrí aj NetherRealm Studios a Warner Bros., keďže iba pred chvíľou oficiálne oznámili bojovku Injustice 2. V tomto prípade sa niet čomu čudovať, únikov ohľadom tohto titulu bolo v poslednej dobe čoraz viac a viac, dokonca sa včera na verejnosť dostal plagát, ktorý autori zaslali zahraničným médiám a obchodom.

o_e1135429

Ed Boon, výtvarný režisér v NetherRealm Studios sa snažil úniky odľahčovať a naznačoval, že možno nepôjde o pokračovanie Injustice, ale o nový Mortal Kombat, no po úniku spomínaného plagátu bolo všetko jasné. Zbytočnosť by bola aj naďalej zatajovať existenciu hry, a preto sme sa dnes dočkali oficiálneho oznámenia za pomoci nasledovného traileru. V hre majú byť dostupné nové mechanizmy, upraviť pôjde aj bojový štýl postáv (pravdepodobne ako v MK X). Na E3 pravdepodobne uvidíme aj gameplay zábery, keďže trailer ich neobsahuje, no i napriek tomu je na čo pozerať. Vydanie sa očakáva budúci rok, no presný dátum zatiaľ prezradený nebol.

Komentuj!