Register

A password will be e-mailed to you.

Až doposiaľ sa očakávalo, že UbiSoft oznámi pokračovanie hackerskej akcie WATCH_DOGS na tohtoročnej výstave E3. Teraz je všetko inak, dočkáme sa totiž už omnoho skôr!

Najznámejšia herná výstava E3 je za rohom a dalo by sa povedať, že práve vypukla predvýstavová horúčka. Kopec teaserov, oznámení, odhalení a leakov – v tomto duchu sa budú niesť nasledujúce dni, až pokiaľ nezačne samotná výstava, respektíve akcia EA Play, ktorú si Electronic Arts naplánovali presne pred E3.

Prvý titul, ktorý sa ukáže ešte pred E3 je WATCH_DOGS 2, od ktorého si fanúšikovia prvého dielu sľubujú pomerne veľa, najmä teda nápravu nedostatkov. Menší teaser nazvaný Hello World na prvý pohľad neukazuje nič zaujímavé, no pozorná fanúšikovská komunita z neho predsa len dokázala jednu zaujímavú informáciu získať.

Údajnú podobu hlavného hrdinu sme Vám priniesli už dávnejšie, no pozorným fanúšikom neušiel fakt, že postava z teaseru má rovnaké oblečenie, ako postava zo spomínaného úniku, čo by v podstate malo znamenať, že únik bol založený na pravde. To nás neprekvapuje, keďže sa niekto veľmi rýchlo snažil únik zatajiť, no internet je v tomto smere neporaziteľným súperom. A len tak mimochodom, nový hrdina by sa mal volať Marcus. Či sa v hre nejakým spôsobom objaví aj Aiden Pearce známe nie je, no s hrdinom prvého dielu sa pravdepodobne bude potrebné rozlúčiť.

Oproti teaseru je omnoho zaujímavejší odpočet, ktorý sa spustil na oficiálnej stránke WATCH_DOGS. Časovač je nastavený tak, aby v priebehu zajtrajšieho dňa odpočet skončil (konkrétne o 18:00 nášho času) a práve vtedy by sme sa mali dočkať oficiálneho odhalenia. Podľa všetkého uvidíme plnohodnotný trailer, k tomu sa dozvieme dátum vydania plus zopár prvých informácií. Je možné, že trailer bude iba menšou ochutnávkou pred poriadnou prezentáciou na E3, no to už by sme iba fabulovali. Nechajme sa prekvapiť, odhalenie nie je ďaleko, rozumnejšie bude počkať na to, čo nám UbiSoft predvedie. My samozrejme budeme odhalenie titulu sledovať a prinesieme Vám všetky podstatné informácie.

UPDATE

To, čo sme sa mali dozvedieť až zajtra je už známe. Server IGN omylom vypustil reklamu do sveta skôr, než mal, čo šéfov asi moc nepoteší, no nás a hráčov určite áno. WATCH_DOGS 2 sa bude odohrávať v San Franciscu ako tvrdili špekulácie a dokonca bola pravda aj to, že sa dočkáme už tento rok. Konkrétne by to malo byť 15. novembra, ako prezradila reklama. Zároveň tu máme potvrdenie, že Aiden Pearce dostane nástupcu (vyššie avizovaný Marcus) a zahráme si za nového hrdinu.

124977

Komentuj!