Register

A password will be e-mailed to you.

MAFIA III bude dozaista veľkou hernou udalosťou, i keď mnoho fanúšikov sa jej pravdepodobne otočí chrbtom kvôli odklonu od predošlých dielov. Na druhú stranu, možno zase odporcom prvých dvoch dielov bude takéto stvárnenie vyhovovať. Súdiť budeme každopádne až v októbri, na kedy je naplánované vydanie. Pomerne skoro pred vydaním tu máme údajné nároky na hardware, tak sa poďme pozrieť, či by ste mali mať za “železo”, aby ste si výlet do New Bordeaux mohli zahrať.

Vzhľadom na to, že tieto požiadavky sa dostali na verejnosť veľmi skoro pred vydaním hry, je nutné ich brať s rezervou. Buď sa jedná o predbežné požiadavky, ktoré sa do vydania zmenia, alebo je to kompletný podvrh, keďže sú veľmi nízke. Veď posúďte sami:

Minimálne požiadavky

CPU (Intel): Intel Core 2 Duo E6850 3.0 GHz,

CPU (AMD): AMD Athlon II X3 455,

GPU (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 650 1GB,

GPU (AMD): AMD Radeon HD 6750,

RAM: 4 GB RAM,

HDD: 35 GB.

mafia3

Odporúčané požiadavky

CPU (Intel): Intel Core i5-660 3.33 GHz,

CPU (AMD): AMD Athlon X4 730,

GPU (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 960 2GB,

GPU (AMD): Radeon R9 280,

RAM: 8 GB RAM,

Disk: 35 GB.

Ťažko takýmto požiadavkám veriť, i keď by pravdepodobne potešili nejedného hráča. My si však myslíme, že finálne požiadavky takto priaznivé nebudú, určite Vás budeme informovať.

headerAk náhodou ešte nevlastníte titul MAFIA II, na ktorý by mal tretí diel dejovo určitým spôsobom nadväzovať, môžete využiť akciu na Steame, kde je momentálne v akcii ako štandardná, tak i deluxe edícia. Ak máte záujem, určite siahnite po deluxe edícii, v ktorej je aj oficiálny soundtrack hry, za tie 2 € navyše to stojí. Ponuka je časovo obmedzená, tak sa treba poponáhľať, koniec zľavy je stanovený na 8. jún.

Komentuj!