Register

A password will be e-mailed to you.

Wrestling síce v našich končinách nepatrí k najobľúbenejším “športom”, no v zahraničí je situácia celkom odlišná. Tohto faktu si je dobre vedomá aj spoločnosť 2K Sports, ktorá každoročne vydáva nové časti WWE 2K. Tento rok sa na tomto cykle nič meniť nebude, WWE 2K17 je skutočnosťou a prinesie fanúšikom možnosť zahrať si za legendárneho zápasníka.

Ako už avizuje názov tohto článku, spomínaným legendárnym zápasníkom v WWE  2K17 bude Bill Goldberg. Ten svoju profesionálnu wrestlingovú kariéru ukončil v roku 2004, no fanúšikovia na neho dodnes nezabudli. V priebehu rokov 1997 a 1998 ťahal Goldberg víťaznú šnúru 173 zápasov, ktorá skončila súbojom s Kevinom Nashom.

Nash-GB-3

Okrem wrestlingu ste spomínaného borca mohli vidieť aj v niekoľkých filmoch, ako napríklad v remakeu Trestná lavica (The Longest Yard) s Adamom Sandlerom (vo filme si zahral aj vyššie spomínaný Kevin Nash), Univerzálny vojak: Späť v akcii či Looney Tunes opäť v akcii atď.. Pred wrestlingovou kariérou profesionálne hrával v NFL, no svoju kariéru bol nútený kvôli zraneniu ukončiť. Pri spätnom pohľade bolo toto zranenie pre Goldberga k úžitku, keďže sa potom stal wrestlingovou hviezdou.

images-of-bill-goldberg

S ohlásením tohto zápasníka prišiel aj predobjednávkový trailer, keďže práve pre predobjednávateľov bude Goldberg dostupný ihneď. Zvyšok hráčov si pravdepodobne bude musieť túto žijúcu legendu zakúpiť za menší poplatok v príslušnom obchode.

Pre znalcov wrestlingu bude možno potešujúcou správou, že by sa v hre mala objaviť aj niekdajšia zápasníčka známa ako Chyna, ktorá tento rok zomrela vo veku 46 rokov dôsledkom zlej kombinácie liekov na spanie s liekmi proti úzkosti. Zatiaľ však nedošlo k potvrdeniu, čiže je potrebné brať túto informáciu s rezervou. Celkový počet zápasníkov by sa však mal pohybovať okolo čísla 120, čo je skutočne bohatý výber.

Titul WWE 2K17 by mal doraziť do predaja na jeseň tohto roku pre platformy PS4, PS3, XBOX One, XBOX 360 a pravdepodobne sa dočkajú aj majitelia PC, keďže WWE 2K16 dodatočne vyšiel aj pre túto platformu.

Komentuj!